Diensten

Ortho-Tech Smeets beschikt over een team van specialisten met concrete ervaring in verschillende sectoren. Door ons multidisciplinair team kunnen wij de nodige oplossing bieden voor iedere voet. 

Bij Ortho-Tech Smeets combineren we zorg en vakmanschap om u de perfecte balans van comfort, gezondheid en stijl te kunnen geven. Onze aanpak is persoonlijk en doelgericht zodat u snel verlost bent van uw klachten.

Steunzolen

Bij Ortho-Tech Smeets bieden we op maat gemaakte steunzolen van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen als één van de weinige het volledige gamma van verschillende soorten zolen en materialen aanbieden naargelang de diagnose en het uiteindelijke gebruik van de zolen.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een grondige analyse van uw voeten, om zo steunzolen te ontwerpen die perfect passen bij uw behoeften. Ervaar het verschil in comfort en stabiliteit. 

Orthopedische schoenen

Iedere voet is uniek. Voetproblemen verschillen van persoon tot persoon. Heeft u voetklachten waardoor u geen confectieschoenen kan dragen of een aanpassing aan uw schoenen niet voldoende is? Dan kunt u in overleg met uw arts in aanmerking komen voor orthopedische schoenen. Onze orthopedische schoenen worden volledig op maat gemaakt, met aandacht voor uw individuele behoefte en comfort.

Comfortschoenen

In onze winkel kan u terecht voor de beste comfortschoenen. Wij bieden een ruim gamma aan stijlvolle en kwaliteitsvolle schoenen voor dames en heren. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte pasvorm.

Pedicure

Bij Ortho-Tech Smeets kunt u terecht voor professionele pedicurebehandelingen. Onze ervaren pedicures staan klaar om uw voeten te verwennen en te verzorgen. Van het behandelen van eelt en likdoorns tot het knippen en veilen van nagels, ons team zorgt voor gezonde en verzorgde voeten.

Contacteer ons Of kom langs!