Orthopedische schoenen

Iedere voet is uniek. Voetproblemen verschillen van persoon tot persoon. Heeft u voetklachten waardoor u geen confectieschoenen kan dragen of een aanpassing aan uw schoenen niet voldoende is? Dan kunt u in overleg met uw arts in aanmerking komen voor orthopedische schoenen. Onze orthopedische schoenen worden volledig op maat gemaakt, met aandacht voor uw individuele behoefte en comfort. 

Orthopedische schoenen zijn tegenwoordig niet alleen maar functioneel en comfortabel. Ze kunnen ook modieus en trendy zijn. Verkrijgbaar in vele leersoorten en kleuren, van klassiek tot modern en voor ieder wat wils.

Heeft u een ander model in gedachten? Geen probleem, we zoeken samen met u naar de perfecte schoen met de nodige correcties en ondersteuning.

Vakmanschap en technologie

Bij Ortho-Tech Smeets wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technologieën van de orthopedische sector. In onze zaak te Kapellen werken we  met de nieuwste apparatuur en technologische innovaties om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoefte van elke klant. 

 

Door het beste van de twee werelden te combineren kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen voor uw orthopedische schoenen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraleer u kunt genieten van uw orthopedische schoenen dienen er toch enkele stappen nageleefd te worden. Hieronder worden de opeenvolgende stappen, die nodig zijn om samen tot het beste resultaat te komen, uitgelegd en weergegeven. 

Realisaties

Contacteer ons Of kom langs!