Pedicure

Bij Ortho-Tech Smeets erkennen we het belang van gezonde en verzorgde voeten voor uw algehele welzijn. Daarom bieden we professionele pedicurebehandelingen aan, die verder gaan dan alleen het esthetische aspect en zich richting op de gezondheid en het comfort van uw voeten. 

Pedicure Kapellen

Laat uw voeten verwennen door ons toegewijd team van professionals te Kapellen. Of u nu last heeft van specifieke voetproblemen of wilt genieten van een verfrissende pedicurebehandeling, wij staan klaar om u te helpen uw voeten weer gezond en stralend te maken. Maak vandaag nog een afspraak en geef uw voeten de aandacht die ze verdienen. 

Veel voorkomende voetproblematieken

Hieronder worden enkele voetproblematieke opgesomd die veel voorkomen. Blijf hier niet mee rondlopen en maak gerust een afspraak zodat u snel verlost kan worden van deze last.

Ingegroeide nagels kunnen een bron van pijn en ongemak zijn, en ze vereisen vaak speciale zorg en aandacht. Het is belangrijk dit probleem effectief aan te pakken. 

Likdoorns, ook wel bekend als eksterogen, kunnen zorgen voor ongemak door de druk die ze uitoefenen op de huid. Het is belangrijk om deze likdoorns professioneel te laten verwijderen en de drukpunten te verlichten. Ook is het aangeraden om steunzolen te dragen zodat deze drukpunten worden ontlast ter preventie van de aanmaak van nieuwe likdoorns. 

Eeltplekken zijn verdikkingen van huid die ontstaan als reactie op langdurige wrijving of druk, meestal als gevolg van herhaalde belasting of wrijving op bepaalde delen van de voeten.

Schimmelnagels, ook bekend als onychomycose, ontstaan wanneer schimmels of gistsoorten de nagels binnendringen en infecties veroorzaken. Deze schimmels gedijen in warme, vochtige omgevingen, zoals binnen schoenen, waar ze zich kunnen verspreiden. factoren zoals het dragen van strakke schoenen, het niet goed drogen van de voeten na het douchen of zwemmen, het delen van nagelknippers of het gebruik van openbare ruimtes zoals zwembaden en sportscholen kunnen ook bijdragen aan het ontstaan van deze infectie. 

Kloven in de voeten ontstaan vaak als gevolg van droge of gebarsten huid, voornamelijk rond de hielen. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder blootstelling aan extreme temperaturen, langdurige blootstelling aan water, het dragen van open schoeisel of het ontbreken van voldoende vocht in de huid.

Op maat gemaakte teenorthese

Bij Betty kan u terecht voor een op maat gemaakte teenorthese. Deze orthese wordt individueel vervaardigd voor een perfecte pasvorm, gericht op het verlichten van pijn en het voorkomen van verdere complicaties. 

Tarief

Voor onze pedicure rekenen wij een standaardtarief van 35 euro aan. Een teenorthese varieert vanaf 20 euro. Voor gellak van de tenen bedraagt het tarief 55 euro.

Onze pedicures werken op zelfstandig basis waardoor de betaalmethodes kunnen verschillen. Gelieve ons te contacteren indien u vragen heeft.

Onze pedicures

Dankzij de expertise van ons team en de zorgvuldige aandacht voor detail, kunt u erop vertrouwen dat uw voeten in de beste handen zijn.

Sandra Mendes

Kelly Lardennois

Betty Suijkerbuijk

Contacteer ons Of kom langs!