semi-Orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen

Misschien herken je dit? Je kunt geen gewone confectieschoenen meer dragen maar orthopedische schoenen op maat zijn nu ook weer niet nodig; je zit er zo wat tussenin.

Vaak bieden semi-orthopedische schoenen hier een perfecte oplossing. De schoen wordt zo geproduceerd dat er nadien door de schoentechnicus voorzieningen in kunnen worden aangebracht: zo is er onder meer extra ruimte ter hoogte van de tenen en hieldiepte. De pasvorm is zo ontworpen dat dat de schoen individueel kan aangepast worden aan de voet van de klant. In vele opzichten lijken semi-orthopedische schoenen op klassieke schoenen. Ongemerkt zijn er toch enkele belangrijke verschillen:

Voor wie?

Tal van voetklachten kunnen worden verholpen met semi-orthopedische schoenen afhankelijk van de ernst van het probleem. Zo worden ze vaak aangeraden bij hallux valgus, spreidvoet, platvoet, maatafwijkingen. Bovendien worden veel diabetes- en reumapatiënten door ons geholpen met semi-orthopedische schoenen.

Tussenkomst

Enkel diabetici kunnen genieten van een terugbetaling indien er een doktersvoorschrift kan voorgelegd worden voorgeschreven door een arts-specialist in de orthopedie, fysische geneeskunde of revalidatie, pediatrie, reumatologie, neurologie, chirurgie of neuropsychiatrie. Dat geldt zowel voor een eerste bestelling als voor een vernieuwing. Hernieuwingstermijn jaarlijks, ongeacht de leeftijd.

Hebt u nog vragen? Bel ons gerust op het nummer: 03/664 20 10

Contact

Openingsuren

© 2021 Alle rechten voorbehouden

Op maat gemaakt door Jambal Byambaa

error: Kopiëren niet mogelijk.