sport steunzolen

Extra aandacht bij intensieve en dynamische bewegingen.

Tijdens het sporten worden je voeten extra belast, ook (top)sporters hebben vaak te kampen met overbelastingsklachten. Sportsteunzolen geven je voeten extra ondersteuning bij intensieve en dynamische bewegingen.

Afhankelijk van de sport die je beoefent bepalen we het juiste materiaal. We houden rekening met de schokdemping en stevigheid van de zool, deze moet bestand zijn tegen wrijvingen die tijdens het sporten ontstaan.

Sportsteunzolen van bij Ortho-Tech Smeets zijn onderhoudsvriendelijk.

Sporters met specifieke vragen naar loop-, voetbalschoeisel en/of training/technisch loopadvies worden op hun wenken bediend. Ons team heeft jaren ervaring in het maken van steunzolen, bovendien beschikken wij over een uitgebreid en specifiek gamma van materialen.

Hoe gaan wij te werk?

Oriëntatiegesprek

Tijdens de eerste afspraak heeft u een oriëntatiegesprek met uw persoonlijke adviseur. Wij luisteren naar de aard van het probleem en naar uw verwachtingen. 

Maatname

Uw voeten worden nu opgemeten en gescand. Dit door middel van een ganganalyse, 2D en 3D-scan. Zo kunnen we via deze gegevens uw sportsteunzolen volledig digitaal ontwerpen. Persoonlijk en volledig op maat.

Vervaardigen sportsteunzolen

Na het ontwerp gaan we deze uitfrezen in het gekozen materiaal. Vervolgens worden de sportsteunzolen op model gebracht. En tenslotte afgewerkt met een gekozen afdeklaag.

Afleveren en nazorg

Na één week zijn je sportsteunzolen klaar. Wij vragen u sportschoenen mee te brengen waar de steunzolen in gedragen worden. Zo kunnen we de sportzolen meteen in de schoenen leggen en kijken of er nog eventuele aanpassingen moeten gebeuren. 

Wij raden aan om het dragen van de sportsteunzolen rustig op te bouwen. 

Hebt u nog vragen? Bel ons gerust op het nummer: 03/664 20 10

Contact

Openingsuren

© 2021 Alle rechten voorbehouden

Op maat gemaakt door Jambal Byambaa

error: Kopiëren niet mogelijk.