steunzolen voor in veiligheids
schoenen

Steunzolen voor in veiligheidsschoenen

Veilig en comfortabel werken door veiligheidsschoenen. Daar zijn we het over eens. Dat de steunzolen die je in je vrijetijdsschoenen draagt, niet zomaar in je veiligheidsschoenen gelegd kunnen worden, is bij velen niet bekend.

Als u steunzolen draagt in uw werkschoenen, moeten deze voldoen aan bepaalde eisen. Een werkschoen mag namelijk niet zomaar aangepast worden, omdat het keurmerk dan vervalt. De combinatie van veiligheidsschoen en steunzool moet volgens de wet gecertificeerd zijn!  

Inmiddels vervaardigen wij steunzolen voor veel merken veiligheidsschoenen (o.a. Atlas, Bata, Emma, Elten,… waarbij de certificering gewaarborgd blijft. 

Zo loop jij, en je werkgever, geen risico.

 

Vraag advies als u steunzolen in uw werkschoenen draagt.

 

Altijd up to date!

Bij Ortho-Tech Smeets maken we gebruik van de nieuwste materialen om onze kwaliteit te waarborgen. De nieuwste toplagen van Neskrid zijn speciaal ontwikkeld en gecertificeerd voor alle schoenmerken. Ze zorgen voor een optimale pasvorm en het beste loopcomfort. 

We beschikken over verschillende merken gecertificeerde toplagen. Naargelang het merk van uw werkschoenen wordt de best toepasbare toplaag gekozen.

Hebt u nog vragen? Bel ons gerust op het nummer: 03/664 20 10

Contact

Openingsuren

© 2021 Alle rechten voorbehouden

Op maat gemaakt door Jambal Byambaa

error: Kopiëren niet mogelijk.